Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΓΩΝΩΝ - 9-2-2014

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ(5-0)

Στο Α΄ ημίχρονο η Βέροια είχε άμυνα συγκεντρωμένη αλλά η επίθεση όχι και τόσο .Ολυμπιακός στο Α΄ ημίχρονο ήταν αξιόλογος και έκανε πολλές φάσης.
Στο Β΄ ημίχρονο η καταπληχτική άμυνα της Βέροιας λύγισε και ο Ολυμπιακός κατάφερε να βάλει 5 γκολ. Σε ένα σημείο ο  Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και η Βέροια κοιμόταν έτσι ο Ολυμπιακός  έβαλε 3 γκολ σε 5 λεπτά.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ(1-0)

Ο Εργοτέλης όσο καλύτερος και αν ήταν έβαλε μόνο 1 γκολ .Ο Πλατανιάς πίεζε πιο πολύ στην άμυνα έτσι δεν έβαλε γκολ και σαν να μην έφτανε αυτό δεχτικέ και ένα γκολ. Ο Πλατανιάς αν πίεζε και στην άμυνα  ίσος και να έκανε κάτι καλύτερο.

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΞΑΝΘΗ(2-0)

Λοιπόν έγινε κάτι που δεν περίμενα αλλά ο Απόλλων όχι μόνο νίκησε αλλά ήταν και καλύτερος όσο για την Ξανθή κρίμα απλά κρίμα.

ΙΣΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Ο Πλατανιάς, Η Βέροια και ίσος ο Άρης άμα ξαναχάσει  αυτές οι ομάδες είναι στην επικίνδυνη ζώνη άμα χάσουν πάλη θα  υποβιβαστούν με εξαίρεση του Άρη δεν έχει ολοκληρώσει την αγωνιστική. Καλά νέα μόνο για την Ξάνθη που για να υποβιβαστεί θα πρέπει να χάσει σε μπαράζ (μόνο αν παραμείνει τρίτος χειρότερος).             
 "Φ.Δ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάγκες τα σχόλιά σας να είναι καθαρά!!!