Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

SUPER LEAGUE ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΙΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

Ο Παναθηναϊκός παγώνει τον Πειραιά με το φοβερό 3-0 και ταπεινώνει τον πρωταθλητή Ελλάδας. Στον αγώνα υπήρχαν αναταράξεις με φωτοβολίδες να γεμίζουν το Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι, την καλύτερη του φάση και ολόκληρο τον αγώνα. Ομολογώ ότι αν έπαιζα στοίχημα θα το έχανα.
 
ΠΑΝΑΙΤΟΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΙΤΟΣ(1-3)

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη. Ο Παναιτωλικός είχε κάποιες φάσεις και ήταν αξιόλογος συν ότι έβαλε γκολ αλλά δεν έφτασε στην νίκη. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά με Ατρόμητο να νικάει και Παναιτωλικό να προσπαθεί.
 
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(1-0)

Και οι δύο ομάδες ήταν καλές και λίγο ισοδύναμες. Ο αστέρας πίεζε λίγο περισσότερο και ανταμείφτηκε με το μοναδικό γκολ του αγώνα και έτσι νίκησε 1-0. Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν αρκετά καλή αλλά δεν κατάφερε τίποτα.
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΟΚ(2-2)

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα. Ο Εργοτέλης είχε κάποιες φάσεις μα τίποτα περισσότερο αλλά τις εκμεταλλεύτηκαν σωστά και κατάφεραν να βάλουν 2 γκολ και να πάρουν την ισοπαλία.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ(1-1)

Η Καλλονή ήταν καλή καλύτερη από τον Πανιώνιο   και έπρεπε να νικήσει. Ο Πανιώνιος κι αυτός καλός αλλά όχι σε σύγκριση με τη Καλλονή.
 
ΠΑΟΚ

Παρελθόν αποτελεί ο Στέφενς από τον ΠΑΟΚ όπως ανακείνοσε η ΠΑΕ.       
  
      

΄΄Φ.Δ.΄΄


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάγκες τα σχόλιά σας να είναι καθαρά!!!